text


" aku nie seorang yg PEMENDAM. aku boleh berkongsi SUKA tapi menyimpan DUKA. sbb itu aku sering MUHASABAH diri sendiri. aku suka pada DIARI tapi aku malas nak menulis gunakan PEN. cukuplah sekadar menaip gunakan KEYBOARD. sbb itu aku bersungguh nak beli laptop bila dpt elaun dari tajaan MARA. berkorban juga lah demi MyDell aku nie. sebenarnya, apa yg aku tulis tidak sama dgn diri aku yg nyata. ' CHERITA SI GADIS JIWANG ' adalah sebuah blog utk aku meluahkan perasaan yg terpendam jauh di dasar hati aku.. sesiapa yg mengenali aku, aku bukanlah mahu bersikap HIPOKRIT tapi aku mmg begini dan biarlah aku TERUSKAN dgn cara aku nie. bagi aku, setiap orang berbeza dan punyai pendapat yg berlainan. nasihat adalah suatu jalan utk kita dengar dan buka minda dgn lebih luas dan jgn tersempit dengannya. aku lebih suka dengar masalah orang lain sbb hanya itu dpt mengubat luka hati aku. sekurangnya aku masih sedar, ada orang lain yg lebih susah hati drpd aku... "

Followers

Friday, April 29, 2011

CUKUP INDAH

          alahai.. sedar tak sedar,semester nie makin cepat masa cepat masa berlalu. aduhh !! sedih sangat hati nie bila ingatkan waktu perpisahan yang bakal berlaku.. hrmmm skang aku takde rasa nak feeling2 lak.. so,aku boley upload sume pic yg sempat aku curi dr FB classmate aku.. haha

NURUL FATEHAH ANSARI = Commercial Law (PPU 265)
          dye salah sorang lecturer aku yang paling aku sayang !! sb dya punyai ciri2 keibuan yang amat aku hormati. dye banyak sedarkan aku = MASA itu EMAS. dye juga cukup menyayangi kami. dye berikan kami perhatian dengan sepenuhnya. paling memahami sikap kami yang selalu de sifat MENGANTUK bila belajar waktu petang. haha anyway,mmg aku sedar akan tabiat buruk aku yang selalu LAMBAT datang kelas !! tapi aku berjanji akan cuba berubah dari semasa ke semasa. terima kasih sekali lagi,my Mrs.Law.. =)

MRS. LAW

bodyguard gempak punyerr.. !!

NURUL FAZLIN ABD.MUTALIB = Intro. To Finance (PPW 244)
          skang nak story pasal Miss Finance lak.. hehe dye nie mmg CUN seyhh.. aku suka attitude dye.. cara dye mengajar pun sama gak macam Mrs.Law td.. aku suka bila dye tnya, " korang paham tak?? " aku cepat2 geleng kepala.. yela,sb aku nie slow skit belajar bab MENGIRA nie.. hehe aku dengar aje ape miss ajar. then,aku balek rumah sewa,study dengan nana gak.. dye terror skit.. hehe takpun,Nadya Aleya.. baru2 nie dye ada ajar aku beberapa jam sebelum Test 2.. hehe aku respect gak cara dye mengajar aku ouhh.. cepat aku paham !! sb dye pun jenis belajar last minutes macam aku.. haha markah aku naik gak larhh.. thanks,to all dear (,")

MISS FINANCE
          hrmm tu saje dapat aku huraikan. sebenarnya ramai lagi lecturer yang aku sanjung. tapi aku cuma ada pic dua lecturer nie. sb tu,aku boley describe cerita tentang mereka. aku ada dalam enam lecturer yang mengajar kelas kami. tapi nie saje dapat aku story larhh.. hehe

SIAPA SAYA??

No comments: