text


" aku nie seorang yg PEMENDAM. aku boleh berkongsi SUKA tapi menyimpan DUKA. sbb itu aku sering MUHASABAH diri sendiri. aku suka pada DIARI tapi aku malas nak menulis gunakan PEN. cukuplah sekadar menaip gunakan KEYBOARD. sbb itu aku bersungguh nak beli laptop bila dpt elaun dari tajaan MARA. berkorban juga lah demi MyDell aku nie. sebenarnya, apa yg aku tulis tidak sama dgn diri aku yg nyata. ' CHERITA SI GADIS JIWANG ' adalah sebuah blog utk aku meluahkan perasaan yg terpendam jauh di dasar hati aku.. sesiapa yg mengenali aku, aku bukanlah mahu bersikap HIPOKRIT tapi aku mmg begini dan biarlah aku TERUSKAN dgn cara aku nie. bagi aku, setiap orang berbeza dan punyai pendapat yg berlainan. nasihat adalah suatu jalan utk kita dengar dan buka minda dgn lebih luas dan jgn tersempit dengannya. aku lebih suka dengar masalah orang lain sbb hanya itu dpt mengubat luka hati aku. sekurangnya aku masih sedar, ada orang lain yg lebih susah hati drpd aku... "

Followers

Tuesday, August 2, 2011

KEBENARAN TERBUKTI

 ' KATA AKUAN DARI ELA '


* firstly, aku Waniey Shaari meminta maaf pada semua PEMINAT SEPAH krn atas SALAH FAHAM yang DISENGAJAKAN oleh aku. HAHA memang GILA kan?? Macam yang aku comment dalam FB, aku memang sengaja nak MENTION tentang orang yang TERAMBIL pen hitam aku tu. Sudah terbukti bahawa BUKAN JEP yang mengambilnya. SORRY DEAR, Zulaila Zulkifli. =)
BUKTI GAMBAR
* Nie larhh salah satu bukti yang aku katakan. Kalau anda perasan, mana PEN HITAM tu pergi?? Sebab kak Saidatul Hafizah ada gak bagi pen hitam tapi JENAMA yang berbeza. Betol kan?? Oleh sebab itu, aku kaji sedalamnya tentang SIAPA yang terambil pen hitam tu. Bila aku tanya, sume cakap JEP yang ambil. HAHA demi bersihkan nama dye, aku terpaksa PUBLISH dalam BLOG. HAHA
* Jangan ingat aku SENGAJA buat sume nie. Kalau tak, aku tak boleh tido tawu... Nie cara yang TERBAEK PUNYER~

8 comments:

intan said...

akhirnya persoalan terjawab..
bersih dah nama jep..

Waniey Shaari, said...

betol2. da jadi tggjawab saya kena bersihkan nama orang yang tak bersalah. =)

leylazz said...

emm yelaa org nie cmne pulakk ??haha haishh akk nie nk letk pic ngn akk sai jgak .tkbole betul la .haha

Waniey Shaari, said...

aiseh ela~ da PIC tu aje yg JELAS ttg PEN HITAM tu. haha

Leyla Nadzue said...

okay2 but rindu ah pulak ape yg dh kita buat dulu .seriousss :((

Leyla Nadzue said...

okay lah okay lah ..tapi tbe2 plak rindu time ape yg kita buat time jmpe dulu ..rse mcm dah lme lah pulak tk jmpeee :((

Waniey Shaari, said...

yesss. kita mmg da lama tak jumpa ouhh. insyallah~ de masa kita jumpa ok. =)

Leyla Nadzue said...

insyallah kalau hope ade rezeki dpt jumpa2 ramai2 lg . aminnnn :)