text


" aku nie seorang yg PEMENDAM. aku boleh berkongsi SUKA tapi menyimpan DUKA. sbb itu aku sering MUHASABAH diri sendiri. aku suka pada DIARI tapi aku malas nak menulis gunakan PEN. cukuplah sekadar menaip gunakan KEYBOARD. sbb itu aku bersungguh nak beli laptop bila dpt elaun dari tajaan MARA. berkorban juga lah demi MyDell aku nie. sebenarnya, apa yg aku tulis tidak sama dgn diri aku yg nyata. ' CHERITA SI GADIS JIWANG ' adalah sebuah blog utk aku meluahkan perasaan yg terpendam jauh di dasar hati aku.. sesiapa yg mengenali aku, aku bukanlah mahu bersikap HIPOKRIT tapi aku mmg begini dan biarlah aku TERUSKAN dgn cara aku nie. bagi aku, setiap orang berbeza dan punyai pendapat yg berlainan. nasihat adalah suatu jalan utk kita dengar dan buka minda dgn lebih luas dan jgn tersempit dengannya. aku lebih suka dengar masalah orang lain sbb hanya itu dpt mengubat luka hati aku. sekurangnya aku masih sedar, ada orang lain yg lebih susah hati drpd aku... "

Followers

Saturday, January 29, 2011

AZAD JAZMIN


          " aku minat gler kat dye since filem Nana Tanjung 2 dlu. aku tertarik dgn dye sb suara dye yg sayu itu. nyanyian dye boley tahan gak. sumenya bermula filem tu larhh. pergghh !! aku betol2 'fallen in l0ve' kat dye sbb lagu2 dye tu. haha tapi xsangka dye pon b'lakon drama CINTA BALQIS !! even though watak dlm drama tu dye agak siyes, tp aku lbey suka tgok dye dgn gaya yg bersahaja dan lawak yg selamber dye aje. mungkin skang life dye dilimpahi dgn plbagai gosip enn..aku tetap minat lakonan dye dan xnk masuk campur soal love life dye. samada dye kawen dgn eira atau tak, Allah tentukan.aku tetap menyokongnya sbg peminat!! AJ, i love u daMn much !! "

No comments: